Skip to main content

Over ons

Holland Werkt, handyman, ik zoek werk

Holland Werkt

Een betrouwbaar en dynamisch uitzendbureau. Ben jij op zoek naar kwalitatieve krachten tegen een scherp tarief. Onze kracht zit in het zoeken naar het juiste personeel en hen plaatsen op de juiste plek. En daarbij staan de wensen van opdrachtgevers altijd centraal. Als uitzendbureau houden wij ons dagelijks bezig met uitzenden, werving en selectie, pay-roll services en detacheren op alle niveaus. Waarom wij nét dat streepje voor hebben?

Omdat wij:

  • De wensen van onze opdrachtgevers staan altijd centraal;
  • Wij bieden je goede, gemotiveerde mensen in verschillende specialismen;
  • Onze ruimte database is opgebouwd uit gemotiveerd personeel;
  • Wij hebben een intensief netwerk van bedrijven uit verschillende branches;
  • Hoog slagingspercentage, dmv de omgekeerde wijze van Holland Werkt creëren wij eerst banen en zoeken dan het juiste personeel;
  • Het functieprofiel van de opdrachtgever sluit precies aan bij de uitzendkracht en voldoet zo aan de wensen van de opdrachtgever.

Onze mensen

Bij Holland Werkt staat een persoonlijke benadering centraal. Onze jonge maar professionele team staat voor u klaar. Of het nou is bij een zoektocht naar de perfecte baan, of naar het allerbeste personeel. Maak kennis met het gemotiveerde team van Holland Werkt!

Betrouwbare uitzendbureaus zijn te herkennen aan het NBBU-lidmaatschap. Holland Werkt is hier lid van. De NBBU (Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen) is een actieve brancheorganisatie. Uitzendondernemingen die lid zijn van de NBBU worden geregeld gecontroleerd op een correcte toepassing van het NBBU-cao en hebben het SNA- keurmerk (Stichting Normering Arbeid). Dit waarborgt betrouwbaarheid zodat flexkrachten, wanneer ze aan het werk gaan, niet voor onaangename verrassingen komen te staan.

Wij zijn aangesloten bij